Що тобі потрібно:
Фокачча або чіабата або будь-який білий хлібчик
Рукола або листя салату, яке є вдома
Мортаделла (ковбаска як варена) або шинка, або м'ясо - пару шрайбенів
Шматочок лимончика, трохи оливкової олії і 1 ч.л. гірчиці в зернах
Пару скибочок хліба підігрій на сковорідці або в духовці (режим верх них + вентилятор) до хрусткості. ➡️На тарілку.
На нього виклади рукколу або салат, який є. ➕Можна помідорки кружечками.
Мортаделла (ковбаска як варена) або будь-яка, яка подобається - пару шрайбенів.
Побризкай лимонним соком (трохи притисни шматочок лимона) і оливковою олією. Італійські гурмани ще й цедру зверху натирають.
Філе індичатини і шпинат
Мікс салату, свинина і яйце
Навіть не знаю, як описати 😆
Дуже рекомендую зверху доповнити яйцем некруто або смаженим. Витікаючий жовток стане чудовим соусом 👍
І солодкий чай!!!