Що тобі потрібно:
Спагетті/вермішель/макарони/і т.п. – третина півкілограмової пачки.
Вершки рідкі (жирність краще менше) - 500 г
Часник - 2 зубки
Пармезан/Пекоріно/Чеддер або інший витриманий сир – 150-200 г (у Hits є натертий)
Досвід показує, що можна будь-який сир, включаючи крем-сир, який є в холодильнику (насамперед використовуй той, що давно лежить). Але італійські – найкраще 🤩
Сухі трави – орегано, базилік, італійські – 1 ч.л.
Мускатний горіх - на кінчику ножа
Відварити пасту до аль денте (це на 1 хв менше, ніж на упаковці). Порубати часник.
У мультиварці на вершковому маслі (пів сірникової коробки) тушкувати часник з вершками протягом 3 хв. Режим Ручний на 120 град.
Додай трави, мускатний горіх і натертий сир. Перемішай.
Переклади в мультиварку відварену пасту. Перемішай і дай все потомитися ще 1-3 хв. Вимкни і дай охолонути.
Готувати можна і в сковороді. Потужність плити середня.
Можна змішувати вершковий соус з локшиною порційно і прогрівати все разом на сковороді по 5 хв.
Види макарон - як правильно обирати
☝️ завжди обирай макароны группы А
Італійські витримані сири - в чому різниця
І трошечки підсмаженого сальця 👍
Насолоджуйся😉