Лимонад
Лимонад
Що треба на 1 глечик:
М'ята - 3 стеблини
Лимон і/або апельсин - по половині
Цукор чи мед - за смаком (я б додала не більше 1 ст.л.)
Візьми прозорий глечик на 1 л об'ємом.
Помий 3-4 стебла м'яти і поріж. Почисти лимон і/або апельсин від шкірки. Половину фрукта поріж. Все в глечик.
Залий гарячою водою. !!Увага!! Щоб глечик не лопнув від гарячої води, перед наповненням водою встав металеву ложку!
А тепер все має охолонути і настоятися. Для солодкості додай ложку меду або цукру за смаком.
Літо, настала пора холодних напоїв. Цей лимонад елементарний, і ти це любиш!
Пам'ятаєш воду з книгарні в Маастрихті?😉