Що тобі потрібно:
Зажарка з морквою - 1 пакет готової
Якщо готової зажарки немає, то візьми 2 цибулини і 1-2 морквини
Картопля - 5 шт невеликих
Дрібна вермішель - 1 жменя
Перець солодкий - половинку,
помідори - 1-2 шт маленьких,
горошок зелений - 2 жмені
Зелень петрушки - 1 пучок товщиною в палець
Сіль - пів чайної ложки
Перець горошком духм'яний - 5 горошин
Лавровий лист - 2-3 шт (якщо немає - ок, але вони дають класний аромат)
У велику каструлю набери кип'ятку з чайника, не доливаючи доверху на 4 пальці.
Картоплю поріж на 4-8 частин. Кинь в каструлю і нехай майже звариться на середньому вогні. Це ~ 20 хв. Кришка привідкрита!!!
Якщо готуєш засмажку, то цибулю поріж на кубики 2*2 см, а моркву натри на дрібній тертці. Обсмажуй у сковорідці або в мультиварці (на режимі Ручний 120 град) спочатку цибулю до прозорості, а потім додай до неї моркву і ще хв 5 все разом.
Помідори і перець – поріж на 2*2 см. Потім проколи виделкою картоплю. Якщо майже проколюється, можна додавати засмажку і всі овочі. Нехай все разом вариться на 3 потужності хв 20. Кришка привідкрита!
Кидай вермішель. Якщо дрібної немає, то поламай спагетті. Посоли за смаком і кинь горошини перцю.
Зелень вимити, порізати дрібно і теж в каструлю. І пару лаврових листів.
Закипіло і відразу вимикай. Все, нехай остигає на плиті.
Подаємо.
Прямо в тарілку додай котлетку і/або варене яйце. Також дуже смачно з тертим сиром з яскравим смаком. Підходить типу Пеккоріно/Пармезан або фета.
І візьми хрусткий хлібчик.
Кришка привідкрита ось так
А ось і твій супчик 😀
Виглядає дуже аппетитно!
Гарячий супчик – це затишне тепло всередині.
Прекрасне «зняття напруги» після непростого дня і прогулянки під дощем!