Що тобі потрібно на 8-10 осіб:
Кабачки - 4 шт.
Баклажани - 4 шт.
Гриби (краще великі) - 1 кг.
Перець солодкий - 4 шт.
Помідори - 4 шт.
Кабачки, баклажани і помідори поріж на великі кружки, товщиною ~ 2 см. Перець - на 4-6 частин. Гриби - цілком.
Бабуся сказала, що найсмачніше маринувати в маринаді, який залишився від м'яса. Ось ти витягнув м'ясо на смаження, і в цю ж каструлю з маринадом відправ всі овочі. Перемішай. Овочі досить промаринуються, поки буде готуватися м'ясо.
Якщо немає маринаду від м'яса, значить зроби
Маринад:
в окремій мисочці змішай соєвий соус, мед, рослинну олію, гірчицю і паприку (якщо є).
Смаж овочевий шашличок так само, як і м'ясний😉
Як же це смачно!!!!!
Ось на решітці
Ось варіант з кукурудзою
Овочі та свіжа зелень - найкраще доповнення до м'яса!
Смачно вичавити лимончик на готові овочі.
Кайфуй!