Що тобі потрібно:
Індичатина/курятина філе або крила, або пульки - 1 кг.
Можна взяти і цілу курку і порізати на шматки, як у мене.
Цибуля - 6 шт середніх (5-7 см в діаметрі)
Часник - 3-4 зубки
Вершки (жирність будь-яка) - 500 г
Трави сухі (орегано/розмарин/тим'ян/...які подобаються за ароматом) - 2 ч. л.
Сіль, перець - за смаком
Свіжа петрушка - пучок в палець завтовшки
Підготуй м'ясо. Вимий, витри паперовим рушником. Якщо це філе, то поріж на смужки (10*2*2 см).
У мультиварку налий 2 ст. ложки олії. На режим Ручний 130 град. Поклади м'ясо. Кришкою накрий.
А поки помий і поріж на півкільця цибулю (пів см товщиною).
Перемішай м'ясо і виклади до нього цибулю.
Готуй 15 хвилин, перемішай 2-3 рази.
Вливай вершки➕всип трави➕сіль і перець. Перемішай. Спробуй на смак.
Режим Ручний 100 град. Нехай все тушкується під напіввідкритою кришкою хв 40.
Якщо підливи буде замало, то можна підлити кип'яченої води ~100 мл. Якщо підливаєш, все разом має закипіти.
Я додаю ще свіжу зелень, яка є.
Вимкни мультиварку, закрий кришку і нехай залишається до охолодження.
Ця підлива підходить до будь-якої каші, вермішелі або відвареної картоплі. А з хрустким білим хлібом взагалі смакота!
І, будь ласка, візьми якісь овочі 🍅🥒.
Смачного 😋