Що тобі потрібно:
Цибуля - 2 шт.
Вареники з морозилки
Сіль - 0,5 ч.л.
Наріж цибулю кубиками 1*1 см і обсмаж на сковороді до прозорості.
У велику каструлю налийте окропу з чайника, не доливаючи до верху на 2-3 пальці. Присоли. Дай закипіти.
У киплячу воду кидай по одному вареничку на кілька порцій. Проведи ложкою по дну каструлі, щоб вареники не злиплися.
Як тільки вареник спливає, виймайте його акуратно великою ложкою. І відправляйте на сковороду з тушкованою цибулею.
Витягнув всі вареники? Тепер акуратно дерев'яною лопаткою перемішай цибулю з варениками, закрий кришкою і нехай підсмажуються разом ще 5-7 хвилин. Можна трохи поперчити. Перемішай разок.
Не хочеш з цибулею? Тоді виймай вареники на сковороду з вершковим і рослинним маслом по 1 ст.л. і обсмажуй 5 хв.
Все готово!
Виймаємо вареники без води
А так тушкуємо цибулю до прозорості
А коричневий колір вареничків тому, що вони з цільнозернового борошна. Чистий gesund!
Смачного! 😋