Що потрібно:
Баклажани - 400 г
Оливкова олія - 1-2 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Часник - 1 зубок
Кінза - декілька гілочок, щоб присипати зверху
Хлібчик із хрусткою шкоринкою
В'ялені помідорки
Баклажани (проколоти ножем) і перець запекти до м'якості. Це можна і в мультиварці, і в духовці (180 град). Після запікання, вийняти в миску і закрити целофановим пакетом. Тоді зможеш легко почистити. Дати вистигнути.
Коли вистигнуть, очистити їх від шкірки. Розірвати на волокна вздовж і викласту на пласку тарілку (або в судок).
Готуємо соус: 1 ч.л. солі + натертий зубок часнику + пару ст.л. запашної олії = змішати.
Залити баклажани соусом. Гарненько розподілити соус між баклажанами.
Засипати рубленою кінзою. Можна ще посипати кунжутом трохи.
Готово. Краще дати промаринуватися соусом пару годин.
Подаємо з підсмаженим хлібчиком і в'яленими помідорками.
Запечені баклажани
Класна закуска
До столу!
Так, це так просто і дуже смачно.
Класна закуска 😊