Що для цього потрібно :
Гречка (булгур) - 200 г
Цибуля - 3 шт середніх
Морква - 1 шт
Перець солодкий - 1 шт (можна без)
Помідори - 2 шт (можна без)
Сіль, перець - по пів ч.л. (за смаком)
Лавровий лист - 2 шт
Олія рослинна - 2-3 ст.л. (можна додати шматочок вершкового масла)
У мультиварку налий 2-3 ст.л. олії. Наріж цибулю і моркву - кубиками ~1*1 см, перець і помідори - 3*3 см.
Відправ овочі ➡️ в мультиварку. Тушкуй на режимі Ручний 110 градусів до м'якості моркви. Під закритою кришкою. Займе приблизно 10 хвилин. Перемішай 2 рази.
Переклади до тушкованих овочів промиту гречку (булгур), сіль ➕ перець ➕ ~100-150 мл окропу.
Готуй все разом також на Ручному режимі 110 градусів 10-15 хвилин із закритою кришкою. Гречка готується і просочується смаками та соком овочів. Залиш до охолодження в закритій мультиварці.
Все теж саме можно приготувати і в сковорідці.
Рекомендую з салатом. Соус в салаті відманно смакує до каші!