Що потрібно:
Помідори - 4 шт (стиглі, соковиті, можна різних кольорів)
Часник - 1 зуб.
Орегано сухий - 0,5 ч.л.
Базилік/Кріп свіжий - 2 гілочки
Сіль - щіпка
Оливкова олія - 1 ч.л.
Краще смакує з цільнозерновим підсмаженим хлібчиком. Можна доповнити фетою, пармезаном.
Помідори помити.
Нарізати дрібно ~2*2 см
+ вичавити (або роздавити) 1 зуб часнику
+ пів ч.л. сухого орегано
+ щіпку солі
+ пару листочків свіжого базиліку або кропу
+ полити оливковою олією.
Перемішати.
Залишити в холодильнику на 1 годину, щоб гарненько промаринувалися інгредієнти. Готово.
Можна їсти як салат. Але дуже смачно на підпеченій чіабаті. Доповни фетою і кайфуй!
Інгредієнти підготовлені. На цей раз у мене з кропом.
Перемішала і відправляю на 1 год в холодильник
Можна додати фету, оливки, притрусити насінням.
Дуже рекомендую зробити 2 такі порції.
Це йде і на хліб, із з яйцем, і до сиру, і з м'ясом.