Потрібно :
Нежирна свинина – 500-800 г
Цибуля – 4 середні (діаметром 5-7 см) або 2 більші
Морква – 2 середні (довжиною з долоню) або 1 більша
Томати у власному соку – 1 банка
Часник – 3-4 зубки
Зелень кропу/петрушки/коріандру – 1 пучок товщиною з палець
або сухі трави до м'яса, італійські (які подобаються) - 2 ч.л.
Сіль + Перець за смаком
Лавровий лист - 3 шт
М'ясо вимити, промокнути паперовим рушником, нарізати на смужки (10*3 см).
Посолити + поперчити + сухі трави. Перекласти в мультиварку на Ручний режим 130 град. Кришкою прикрити.
Поки смажиться м'ясо, начистити цибулю. Перемішати м'ясо 2 рази.
Порізати цибулю півкільцями (як на фото) і додати до м'яса. Тушкувати разом із м'ясом. А поки приготувати моркву.
Почистити і нарізати моркву (як на фото). Додати до м'яса з цибулею. Все перемішати. Нехай тушкується хвилин 10. Під кришкою!
Додати банку томатів (якщо томати цілі, треба їх подрібнити. Просто розрубай (роздуши) їх дерев'яною лопаткою прямо в чаші).
+ 3-4 подрібнених зубки часнику (як на фото). Перемішати. Тушкувати хвилин 5-10.
Додати лавровий лист 2-3 шт і зелень. Готувати ще хвилин 10.
Готово. Вимкни мультиварку і хай залишається під кришкою до остигання.
Лавровий лист в кінці приготування.
Для того, щоб страва набула смачного аромату, зелень додається тільки в кінці приготування.
Можна з макаронами, гречкою або просто з хлібчиком.
Смакуй з смачним салатом, свіжими огірками, солодким перцем.
Після того, як остигне зберігай в холодильнику!